Arne Hegerfors.....

Tjena.

Läste ni om han friidrottaren från USA som dopade sig för att han skulle få större penis. Arne fällde en skön kommentar idag i ärendet.



//Sniper-H

Slut för den här gången..

Så har vi då avslutat innebnadysäsongen, sista träningen i tis men det blir inte långt uppehåll. 29 maj drar vi igång igen....Ska vi vinna så ska vi.

Ganska gött att vi nästan är klara med hela truppen redan också så vi slipper jaga spelare under sommaren.

Hört att det rör på sig i Karlskoga. Både KIB o Karlberg värvar friskt och det ska bli kul o möta Karlberg i serien, Även Åmål är en ny bekantskap som tränare, har spelat mot föreningen för många år sedan själv..

Djurgården förlorade nyss en sudden mot HV och det står nu 3-2 i matcher till HV, jävla synd när DIF hade 3-0 i andra perioden. Nu håller jag inte på DIF utan FBK och kocken verkar äntligen fått tummen ur röven o värvar enbart svenska spelare och gamla FBK legender som Frögga o Berglund i spetsen, hoppas Walle skriver på o Sevc o Granak vore fint på backen.

På jobbet är det soft tycker jag, lite tajt med folk kanske för o fixa det som behövs men det löser sig säkert framöver, lite sämre deg denna månad också men man ska inte klaga, tjänar fortfarande riktigt bra pengar iaf.

Funderar allvarligt på o säga upp mit AMX, ska definitivt säga upp mitt Canal + ab iaf, PL i VIASAT, NHL i VIASAT, CL i VIASAT. Va fan ska jag med Canal + till???

Nej nu kör vi Pool, ligger under med 0-1 just nu i madrid men det är på intet sätt kört....

Vi ses då ungdomar.

//Sniper-H

Jag vs Cop......

Återkommer strax till rubriken...

Vi börjar med lite innebandy, Arvika klarade av det som vi inte riktigt trodde på, de vann kvalet och spelar div 1 nästa år. Jag lyfter på hatten o gratulerar till avancemanget o önskar lycka till!

Karlberg? Legenden TG ska vara klar för klubben och ytterligare 2 spelare från KIB ska ha kritat på, lägg därtill legender som Fallholm och Göransson och detta lag kommer inte bli något stryklag i serien, kom ihåg vart ni läste det först.

Så till rubriken då... REAL SIK va ju i sälen för några veckor sedan och den sista kvällen kom detta med SM-Slutspelet i ishockey upp på tapeten och den gode Cop kom på att om jag la ett spel hos honom så skulle han ha LHC och HV och jag övriga lag i slutspelet, fick 5,50 i odds och spelade 300 på detta vad... DIF ser onekligen hemskt starka ut... DIF-HV i final? DIF som svencka mästare och den gode Cop får lasta fram 1650 svenska rikstaler....

Men som man brukar säga, det är inget klart än!

//Sniper-H

RSS 2.0