En Rudares tankar pt 16

Tiden går men vart är vi påväg?

När jag stannar till så märker jag många gånger vad fort åren går, fler o fler får barn o flyttar till hus osv men själv känsn det inte som tiden gått fast det är just det den har. Man är ju äldre osv och man sitter ju inte själv i ett hus med en junnis påväg och allt det där.

Känns som man är i det berömda ekorrhjulet och gör samma saker varje år. Det är innebandy, det är fiskeresa, sälenresa, Bratten, Nyår osv...Åren går men våra traditioner består.

Travtränaren, Kilspöjken, FBK insidern,Boa o Borat har alla skaffat eller har barn på gång samt flyttat till hus eller nytt boende...De har helt enkelt klivit ur ekorrhjulet och tagit en annan väg i livet. Ja iaf delvis, vissa traditioner består men är svårare att genomföra bara.

Själv tog jag ett steg förra året, Lämnade hyreslägenheternas mecka och köpte mig en egen, Det känns ju gött o veta att jag faktiskt kan påverka mitt eget boende mer nu och att jag delvis betalar av min egen lägenehet men man ska väl ha den gode Görans ord i bakhuvet. Den som är satt i skuld är inte fri och det är väl så under den tid man har lån på boendet...

Nu är det 2011 och ytterligare ett år har passerat i revy. Så var det nått som va annorlunda 2010? Nej såhär i efterhand kan jag påstå att så va nog inte fallet. Det va rätt likt 2009 och det va inge fel med det måste jag påstå, det är gött o leva livet fritt o inte behöva rätta sig efter någon faktiskt....

Men nu vänder vi blad och 2011 blir en ny utmaning...

Vi ses där ute i vimlet och hoppas att vi alla kanske kan ta oss ur Ekorrhjulet nån gång då och då..

//En rudare i etern.

En Rudares tankar pt 15

Det är KRIS!

Ja då menar jag i Liverpool FC, dock inte på det ekonomiska planet, inga skulder finns o pengar rullar in dock ej så mkt som kommer krävas o därför behövs en mordern arena med mer platser o loger mm......Men det tar vi en annan gång. Idag handlar det om truppen och vår inbisil till tränare Roy "Junket" Hodgson som jag väljer att kalla honom.

Vi bör tänka om för o få lugn o ro i föreningen och börja med o sparka tränaren och sedan göra om i truppen.
I min dröm värld skulle det va intressant o se Carra lägga av för att bli assisterande med Martin O`Neill som huvudtränare.

Jag skulle vilja se en satsning på unga spelare och om jag tar ut en 18 manna trupp skulle jag vilja ha följande ink bänken.

Mål Reina
Vänsterback Abidal ny
Mittback Cahil ny
Mittback Shawcross ny
Högerback Glen Johnsson

Def mittfält Shelvy
Def Mittfält Miereles

Höger Ytter Young ny
Central Mittfält Gerrard
Vänster Ytter Elia ny

Topp Torres

Bänk
Mål Jones
Back Agger
Back Kelly
Mittfält Stocker ny
Mittfält Griezmann ny
Mittfält Cole
Forward Van Wolfsvinkel ny

Som sagt det är 8 nya spelare jag vill ha in där Abidal och Young kan anses redan spela på en hög nivå och övriga är redan etablerade i sina lag vid unga år. Just unga spelare som redan är bra men med talang är nått jag vill se i Liverpool nu och detta laget tror jag tex på 2-3 år skulle va riktigt bra med möjligen en förstärkt vänster back då.


Så kom igen nu Liverpool Fotboll Club, ur askan i elden....

When you walk through the storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of the lark

Walk on, through the wind
Walk on, through the rain
Though your dreams be tossed and blown
Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

Walk on, walk on, with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone.......



//En Rudare i etern

RSS 2.0