En Rudares tankar pt 8

Det var kalas!

Direktören fyllde 30 i helgen och det skulle bli kalas. Jag, Taxiföraren och Travkusken packade bilen med drickbart och begav oss mot borlänge där direktören håller till sen en tid tillbaka. Hotell var redan bokat men present skulle inhandlas på vägen var planen.
Vi tänkte skoja till det lite med direktören och bla gå in på sexshopen i ludvika o köpa nån komisk leksak :)
Tyvärr visade sig denna butik ha sommarstängt lördagar under sommaren, skandal tyckte vi och fick nöja oss med "vanliga" presenter i god anda.
Travkusken va helt säker på att vi stannat o fikat på Scheikes cafe men vi andra va skeptiska. Det skulle visa sig att travkusken va fel ute som vi trodde. Travkusken hade dagen innan varit ute på galej och va väl inte i optimal form när vi började närma oss slutmålet för resan.

Hemma hos direktören vankades tex mex buffè i stor stil och fri dryck fanns att tillgå, detta skulle visa sig mkt välbehövligt då drycken nästan tog slut på de gäster som var på plats. Vi hade även gjort ett travsystem ihop och va ytterst nära att sätta 7 rätt på V75. Vi fick nöja oss med 6 och lite annat och den totala summan blev 25 000 i vinst vilket nu gjorde resten av kvällen mkt enklare att genomföra då alla hade gott om pengar på fickan o ingen behövde snåla.

Travkusken fick lite för många glas innanför västen och började bjuda på egna tolkningar av Ulf Lundell innan han vid 21.30 bestämde sig för att somna inne på direktörens toalettgolv...

Vi övriga begav oss till hotellet där vi fixat rum då detta tydligen även va stadens bästa uteställe. Väldigt mkt folk och barrundorna fortsatte. Det hela vart en väldigt trevlig kväll och en efter en droppade vi av tills taxiföraren va ensam kvar...

Vaknade 8 på söndagen och gick genast ner för att avnjuta en hotelfrukost i stor stil med bacon, ägg, fil, flingor, prinskorv och apelsin juice med tillhörande smörgåsar....Mätt o belåten blev det ytterligare 3h sömn innan det va dags o göra sig i ordning för utcheckning.

Travkusken hade inte ens sovit på hotellet så han fick inte mkt valuta för sin hotel nota tyvärr....Söndagen spenderades på COCO Thai med diverse rätter och några avnjöt även denna dag några öl, jag passade på detta utan körde cola rakt av till maten.

Fest skulle det bli, och fest blev det. Väl hemma på söndagskvällen blev det inte många knop då jag skulle börja fixa i nya lgh på måndagen. Detta blir det mer om i nästa veckas storyline....

Bara i borlänge barn, bara i borlänge.

//En Rudare i etern

RSS 2.0