En Rudares tankar pt 12

LFC I love!

Vuxen mobbing eller bara roligt o retas?
Jag vet ju själv hur det är när någon av mina vänner som är inbitna fotbollfans får se sitt lag förlora, klart man slänger iväg nån gliring o retas lite. Det börjar bli lite mkt nu för mitt älskade Liverpool har fått historiens sämsta manager som nu styr skutan rakt ner i avgrunden.

Jag vet att när jag komemr till jobbet imorrn kommer jag ha minst ett mail från en kollega som ska "retas" och påpeka vilken "fin" insats mitt Liverpool stod för igår.... Sen kommer näste man till jobbet och han kommer givetvis även han påpeka detta under hela vår arbetsdag....Vuxenmobbning i dessa fulla skarm...

Den som ger sig in i leken får leken tåla och jag klagar inte för de kommer såklart få igen 10 falt när det vänder...

Vi hade seriepremiär i REAL SIK i fredags, vi åkte bussen till Ekshärad för match och givetvis blev det seger som väntat. Dock bara med 11-8 men när de kommer till karlstad ska vi ge dem en riktig lektion istället.

Mina vänner har vart rätt lugna ett tag men direktören är i fullflärd med sin lansering av den nya spelsidan, han är tokladdad. Kilspöjken gjorde sin första match i I2 Boll, helt utspelade lyckades de ändå hålla siffrorna nere till 3-6. Laget passar honom annars då de tränar max 1 gång i veckan :)

FBK insidern sågade laget brutalt i lördagens match och jag tyckte det va lite märkligt, han brukar annars va den possitiva kring laget, men inte denna gång. TV-Pucks legenden och hans bror Disney figuren va också där och de båda är lite mer tålmodiga kring laget och dess usla prestationer.... Tur vi har Alexander Salak..

Nej ska det bli segrar så måste REAL SIK stå på banan, Föreningen går trögt och damerna står på 2 torsk efter 2 matcher och u-lag samt juniorer förlorade sina premiärer... Dax o blåsa liv i föreningen och till helgen är det dax o ta oss an sunnanå hemma.....Untile then!

//Er Rudare i etern

RSS 2.0