I skrivandes stund...

Sitter jag o kollar på Barca, 9an sitter bänk igen vilket blir allt vanligare för varje dag som går och om nu David Villa är klar så har jag svårt o se hur han ska kunna va kvar i barca, bara o dra svansen mellan benen o be att få lämna för Tottenham kanske, de satsar ju också på o vinna CL, lite samma abmition som 9an..

2v kvar tills första samlingen med innebandyn, det blir nog tajt iår men tror vi har en riktigt bra chans o vinna.
Ska bli kul o se om vi kan bygga vidare på det vi skapade förra året och få ut lite mer av totalen o att alla höjer sig ett snäpp. Fysdemonen Ekblom lär drilla gänget i sommar på ett bra sätt.

Orkar man ens följa silly season än i England, det haglar om rykten varje dag och med mitt kära Pool ser du nu ut som att ett kinesisk konsortsium ska köpa klubben, ledda av några riktiga fotbollstokar. Pengar har de tydligen som gräs men de två idioterna från USA har fått för sig att klubben nu är värd 800 mil £ men kineserna anser att den är värd 500. jaja, jag ropar inte hej förräns klubben har nya ägare och pengar som backar upp riktigt bra nyförvär.
Här är min 11 som jag vill att den ska se ut nästa år.

Mål: Reina

Höger back: Johnsson
Mittback Carra
Mittback: Agger
Vänster back: Abidal

Mittfält: Aqua
Mittfält: Masken
Mittfält: Gerrard

Anfall Höger: Cole
Center: Torres
Anfall vänster: Silva

Bänk
Skrtl
Insuna
Wilsson
Banega
Maxi
Riera
Pato

Detta vore ju som sagt drömelvan, tror vi skulle kunna utmana ordentligt då.

Barca har nu gjort 2-0 o ligan är klar, man får gratulera Messi o gänget till en fin säsong...
Tillbaka till de engelska tidningarna och Silly season...
Vi ses.

//Sniper-H

Om en vecka börjar silly season..

Jaha,

Nästa söndag är säsongen över och det är dax för silly season igen. Mkt på G nu i pool DIC sägs köpa klubben för 500 m £ och det första som ska ske är att bygget av nya arenan ska starta direkt och en stor summa ska investeras i nya spelare. Vem ska då träna laget... Många namn florerar just nu men troligen blir inget klart de närmaste veckorna... Det blir till o läsa tidningarna nu med spänd förvängtan.

Idag va ingen produktiv dag från det ena till det andra, klev upp vid 18-tiden efter en redig fest ute i nolgård igår, givetvis va vi sist ifrån festen som det sig bör och detta fick man känna sviterna av idag...

Stevie G la en drömpass till Drogba idag, så scums vinner inte ligan iår vilket är jävla skönt. Nu kör vi på mot nästa år.

Det händer en del i innebandysvängen istan bakom kulisserna, vi får se hur det går för karlstad när de trampar fler o fler på tårna, kan det bli så att skoghall blir bäst ändå tillslut....

//Sniper-H

1 maj..

Hejsan!

Idag är det 1 maj, då ska man demostrera och det är tal på stadens torg om hur dåligt allt är och va mkt bättre det kommer att bli. Jag mäktade med att kliva upp o käka frulle 15.00 idag så det blev inga tal för mig idag.

Färskt bröd är en väligt mkt godare smakupplevelse än de där förpackade sakerna som legat ett par dagar i bröddisken en iskall öl fick det bli till frullen med, inte dumt det!

Idag kan det också avgöras hurvida Liverpool behöver förta sig imorrn mot Chelski, personligen kan jag tänka mig en läggmatch utan problem.

David Villa till Barca = Zlatan till bänken = Zlatan till ett medel lag i England eller Italien?
Den som lever får se.

Jag vill ha följande saker till Liverpool inför nästa säsong.

1: Ny ägare
2: Ny tränare
3: Ny arena
4: Försäljning av Juden, Ngog, Degen, Aurelio, Lucas, Kuyt....
5: Köp av Lennon, Silva, Tevez, Mata, Maicon, Milner, Lavezzi, Simao


FBK ser ut o bli grymt starka nästa säsong, blir nog ett säsongskort för egen del, de börjar ju göra sig förtjänt av att få mig som kund igen.

Idag blir det fest ute på skoghall, ryktet säher nånstans runt 80 pers, låter som en tillställning helt i miin smak, grillning o flanerande står på schemat skulle jag tro o stifta bekantskap med massa nya människor ska bli skoj..

Hoppas alla får en bra 1 maj....

//Sniper-H



RSS 2.0